Известие

Collapse
No announcement yet.

Лек ъпгрейд на колата :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И дръжките на вратите също

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Аз вече свърших тази работа с броните и дръжките и огледалата и колата придоби съвсем друг вид но скоро ще кача снимки да я видите че се немога да я снимам чиста И с новите джанти си мяза яко на Джуниър
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
        Аз вече свърших тази работа с броните и дръжките и огледалата и колата придоби съвсем друг вид но скоро ще кача снимки да я видите че се немога да я снимам чиста И с новите джанти си мяза яко на Джуниър
        Еми айде снимай я че ми е интересно как ще изглежда! Ако не етайна ще кажеш ли колко пари ти излезе боядисването на броните, огледалата и дръжките на вратите?? На мен ми одраскаха капака малко и от Армеец ми дадоха 80 кинта което е смешно направо но няма зачение! Аз не мисля да го правя за сега, първо броните че и те са поужилени!
        Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Re: Лек ъпгрейд на колата

Първоначално публикувано от ultrashock
          ......

Много добре стоят, създават ми усещането за четирилистна детелина , а това винаги е било символ на Алфа...А идеята за броните, праговете и дръжките е много добра...
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Mury хайде да ме водиш на читав бояджия, че аз само мърлячи знам, да боядисаме и моята, че има да се прави доста!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
            Fiat Bravo 1.6 1997
            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Кво да те водя бе бате Рок енд Рол сервиз на Симеоновско шосе ма не помня кой номер беше мисля че беше 34 А мойте брони са си като оригиналните половината сини половината сиви просто боядисвах предната защото беше цялата сива Снимки скоро ще видите в подписа
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
              X